Monday, April 27, 2009

Franska-tyska Journalist Andreas Klamm har publicerat nya böcker i Frankrike
Franska-tyska Journalist Andreas Klamm har publicerat nya böcker i Frankrike

London / Paris. 23 april 2009. Det franska-tyska journalisten Andreas Klamm, har offentliggjort nyligen två nya böcker i staden Paris i Frankrike på engelska, franska och tyska språket.


Böckerna är avsedda för Amy Goodman en prisbelönt journalist från Amerikas Förenta Stater och innehåller mycket information om frågor som mänskliga rättigheter, politik, demokrati, pressfrihet, internationell förståelse och samhället.

Farfar till den franska-tyska journalisten Andreas Klamm är fd franska-arméofficer och franska medborgare, Mr Haedi Sabaot. Den franska armén Officer var stationerad i 1945 i den tyska staden Kaiserslautern. Farfar till journalisten saknas sedan 1945.

Andreas Klamm arbetar som journalist, sändningsläge journalist, författare, tv-producent, radio-producent och filmproducent sedan 1984. Han har fått för några av hans tv-produktion på tyska Public Television om journalistik, internationell förståelse och demokrati under åren 1986, 1987, 1988 priser och erbjudanden från en tyska Institutionen för staten för politisk utbildning.

Sedan 1986, Andreas Klamm är verkställande redaktör för brittiska Newsflash Magazine, sedan 2006 är han också verkställande redaktör för Frihet och Fred NU! Human Rights Reportrar, en internationell media projekt för mänskliga rättigheter och sedan december 2008 är han verkställande redaktör för internaional nyheter och uppdrag tidningen MJB Mission News (ISSN 1999-8414).

Andreas Klamm har publicerat syv böcker. Fyra fler böcker på engelska och tyska språket som journalist och författare har publicerats i Tyskland.

Andreas Klamm är medlem av International Federation of Journalists i Bryssel och många andra nationella och internationella organisationer eller journalister och författare.

Böckerna av journalisten och författaren finns i alla bokhandel i Frankrike, Tyskland, Schweiz och Österrike och kan beställas på nätet också med böcker butiker som www.amazon.fr, www.amazon.de och många andra.

Andreas Klamm arbetar som journalist i länder som Förenta staterna, Storbritannien, Frankrike, Belgien, Togo och Tyskland.

Mer information finns på www.andreas-klamm-books.de.be , www.andreasklamm.blogspot.com och www.andreasklamm.de.be

No comments:

Post a Comment